Overzicht competitie 29 september, derde ronde

Het gaat al weer snel, want afgelopen weekend stond al weer de derde ronde op het programma. Dus nemen we een kijkje in de stand om te zien welke team er nog volop mee doet om het kampioenschap en welk team nu al moet strijden tegen degradatie. Maar zoals eerst de uitslagen.

Senioren
team 1 – combat ( verplaatst )
team 2 – docos….. 6 – 4
team 3 – smash… 10 – 0

In de stand zien we terug dat team 1 er de komende tijd hard voor moet gaan knokken om een aantal teams onder zich te houden. En team 2 en team 3 volop mee doen om het kampioenschap.Waarbij team 3 een klein gaatje heeft geslagen met de rest. Kunnen ze dit volhouden ?

De jeugd
team 1 – htc…………………….6 – 4
scylla – team 1…………………4 – 6
getave – team 2………………..5 – 5
rally – team 3……………………9 – 1
pecos – team 4………………..6 – 4
pecos – team 5………………..3 – 7
team 6 – vriendenschaar…..5 – 5
team 7- sliedrecht sport……5- 5
team 8 – vvv…………………….2- 8
team 9 – salamanders………9 – 1

In de stand zien we terug dat zowel team 1 en team 2 nog volop op in de strijd zijn voor een plek in de kampioenspoule. team 5 weer op plek 1 staat, na vorig jaar zijn ze wel gewend om de eerste plek te staan. Het nieuwe team, team 9 ook laat zien dat ze boven aan mee willen doen. De overige teams, moet nog een beetje op gang komen. Maar zullen wel in de overige competitie wedstrijden laten zien waar toe zijn in staat zijn.

Wil je de stand bekijken kijk dan op www.nttb.nl voor de landelijke teams, en op www.nttb-west.nl voor de afdelingteams.

Ronald