Overzicht competitie 24 november, een spannende strijd op vele fronten

Bij de senioren stond de laatste ronde op het programma. En zoals al vorige week is vermeld, konden alle drie de teams nog kampioen worden. Het eerste team lukte dit net niet, want ze werden met 4 punten achterstand 2e. Het tweede team wist het vrijdagavond wel heel spannend te maken. Ze speelden tegen de concurrent en ze moesten winnen. Na een goede start kwam het belangrijkste punt dichterbij. Maar na negen wedstrijden stond het 4 – 5. Bij winst was team twee kampioen, bij een gelijkspel was de titel voor SVN. Stephen Gan bleek de druk aan te kunnen en haalde het 6e punt binnen en zodoende ook het kampioenschap voor team 2.

Team 3 wist dat ze 3 punten nodig hadden om zeker te zijn van de titel, en als je dan in je laatste wedstrijd er gewoon 6 pakt ben je gewoon terecht de beste. Dus ook team 3 is kampioen.

De jeugdwedstrijden. Ook daar stond een kampioenschap op het spel, lukte het team 5 om na vorige seizoen nu gelijk weer kampioen te worden? We kunnen het al verklappen, ook al viel King Sander bijna van zijn troon. Het kampioenschap werd binnen gehaald. Dus op naar het volgende kampioenschap!

Hoe deden de andere teams het?

Stiphout – team 1………..4 – 6
team 2 – atc……………….3 – 7
team 3 – htc……………….1 – 9
team 4 – de sprint……….5 – 5
team 5 – fvt………………..9 – 1
de treffers – team 6…….7 – 3
play fair – team 7 niet gespeeld wegens auto pech
shot – team 8…………….7 – 3
taverzo team 9………….6- 4

Volgende week is de laatste speelronde bij de jeugd, en ook daar is het behoorlijk spannend want weten jongens 1 zich te plaatsen voor de kampioenspoule? Ze staan sinds zaterdag 1e, maar de concurrenten staan zo dicht bij dat ze er zaterdag vol tegen aan moeten, en dan kunnen ze best wel wat hulp van een aantal supporters nodig hebben. Dus kom het eerste jeugdteam naar de kampioenspoule helpen.

Ronald