Overzicht competitie 24 maart

Deze week werd de 7e speelronde bij de senioren gespeeld. En dit keer waren het weer thuiswedstrijden Dus op maandag was het weer gezellig druk, en deden onze teams er alles aan om de winst thuis te houden Maar dat lukte niet altijd. Team 2 toch lange tijd favoriet voor de titel, is op eens uit vorm. Team 3 dat in de degradatie zorgen zat, blijkt opeens het team in vorm. Want elke tegenstander krijgt klop van ze. En het vierde team strijd nog steeds mee om de titel.

Op zaterdag speelde ook team 1 thuis. En willen ze nog een kans maken op het kampioenschap dan was vandaag de eerste horde. Xerxes kwam op bezoek en daarvan moest dan wel nog even van gewonnen worden. Dit lukte wel, maar af en toe met veel moeite en geluk. Door de eindstand hebben ze de druk er bij de concurent er helemaal opstaan. Dus dat worden nog spannende weken tot aan het eind van de competitie.

Hoe deden de senioren het?
team 1 – xerxes………………8 – 2
team 2 – rijnsoever………….3 – 7
team 3 – phoenix…………….6 – 4
team 4 – salamanders…….6 – 4

Jeugd competitie

Bij de jeugd zijn we in speelronde 6. En op zaterdag waren er alleen in de ochtend thuiswedstrijden. Bij team 6 viel wat op, want team 6 speelde tegen dezelfde vereniging waar team 7 vorige week tegen speelde. En naafloop van die wedstrijd had de coach van de tegenpartij nog een tip voor onze spelers, En dat was dat ze beter en harder moesten trainen. Nu speelde team 6 thuis en helaas was die zelfde coach niet aanwezig. Want anders had hij zelf kunnen zien dat zijn team gewoon veel en veel te kort kwam tegen team 6. Waar er vorige week nog team 7 tegenstand bood. Bleek team 6 het zelf rustig aan te moeten doen want rond 11.45 uur stond er 7 – 0 op het scorebord.

Team 4 ging vandaag voor de titel, ook al was het een moeilijke opgave. Er moest zo dik mogelijk gewonnen worden en dan mocht een andere vereniging niet te dik winnen. Hoe wel er met 8 – 2 gewonnen werd, bleek dit net niet genoeg om na 7 wedstrijden al kampioen te worden. Dus kan de drumband nog net optijd worden afgebeld. Volgende week hebben we de drumband opnieuw geboekt want dan heeft dit topteam maar 3 punten nodig om zeker te zijn van de titel.

Team 3 dat deed vandaag eens wat iedereen zo graag wil. Lekker lang spelen. Want er werden maar lieft 8 partijen in vijven gespeeld. Dus deden ze er bijna 4 uur over om te bepalen wie er met de meeste punten naar huis toe mocht gaan. Het enige minpuntje van deze wedstrijd is dat ze van de 10 wedstrijden er maar 3 wisten te pakken. Dus heel hard gewerkt en toch af en toe met lege handen staan.

De uitspelende teams.
Team 1 ging vandaag naar Helmond om weer eens lekker te spelen. En na de goede reeks van de afgelopen weken. Ging het team met veel vertrouwen richting Helmond. En daar lukte het om deze goede reeks door te trekken want Ajran,Tim en Benjamin namen alle punten mee terug in hun tas.

Van team 2 is er een leuk verslag gemaakt. En nu kunnen we altijd zelf wel iets schrijven. Maar deze keer heeft de tegenstander kampenion het verhaal geschreven. En dit plaatsen we omdat het een goed beeld geeft van hoe twee teams, coache’s de wedstrijd hebben gespeeld, gezien en beleefd.

Team 5 ging vandaag naar fvt. En omdat onze spelers hard vooruit zijn gegaan was het een goede graadmeter om te zien hoe goed ze wel vooruit gaan.Want fvt heeft een goed team in de pupillen A. Daniel,Pepijn en Wouter maakte het deze tegenstander behoorlijk lastig. Zo lastig dat er bijna een gelijkspel in zat. Maar met een klein verlies waren deze heren ook tevreden. Wouter die vorige week nog zijn debuut maakte. Pakte gewoon brutaal al twee wedstrijdjes van het trainingsteam van fvt.

team 7 kreeg vandaag weer een zware tegenstander op het programma. Hoewel ze dit bij zaten af en toe. Bleek Scylla net wat sterke op de momenten dat het er om gaat.

de uitslagen
stiphout – team 1…………..0 – 10
kampenion – team 2………7 – 3
team 3 – pecos…………….3 – 7
team 4 – tov…………………8 – 2
fvt – team 5………………….6 – 4
team 6 – vvv………………..7 – 0
scylla – team 7…………….6 – 1

Ronald