Overzicht competitie 18 februari

Deze week was de 4e speelronde. De senioren speelde weer thuis, op maandag waren er drie teams. Waarbij in team 4 Mazyar en Jeremie mee deden. Zij lieten de tegenstanders zien dat de jeugd de toekomst heeft, want ze wonnen al hun partijen. Hans de enige echte senioren in dit team had meer moeite om ze tegenstanders te verslaan. Maar hij kon toch niet achter blijven. Dus deed hij het op ze ervaring en won ook al ze partijen. Team twee wist weer een zelfde score neer te zetten. Want ook deze week werd het 8 – 2. En team drie zorgde er voor dat er geen tegenstander met de winst naar huis kon gaan. Want ook zij wisten te winnen.

Op zaterdagochtend speelde de jeugd hun thuiswedstrijden. Het zouden op papier drie wedstrijden moeten zijn. Maar de tegenstander van team 6 was niet gekomen, durfde ze niet te spelen tegen dit topteam van ons ? Nee zij hadden zich vrijdagavond al afgemeld omdat ze twee zieke spelers hadden.

Dus bleven er nog maar twee wedstrijden over. team 3 speelde tegen scyedam. En hoewel dit een goed team is, lieten Chantal,Pieter en Mazyar zien dat ze ook een goed team zijn. En er werd dus een behoorlijk strijd geleverd om de punten Maar als twee goede teams tegen elkaar spelen, ja dan is er maar eigenlijk een mooie uitslag denkbaar en die kwam dan ook op het scorebord het werd een 5 – 5

Team 4 wilde deze week iets meer als de afgelopen keren, en dat Pijnacker de tegenstander waar het tegen moest gebeuren. Dat was dan jammer voor Pijnacker. Maar de spelers van team 4 ( Charlie,Dylan,Sander en Sinan ) wilde gewoon 10 punten. En daar gingen ze ook voor.

In de middag was het eerste senioren dat ook thuis speelde. En lukte het deze keer weer om onverslaanbaar te zijn. Ja, want ook deze keer werd er met 6 – 4 gewonnen van top. En dat was natuurlijk TOP

Ook speelde er zaterdag twee teams uit. team 5 heeft ze draai gevonden in de pupillen A want tegen Avanti won Pepijn gewoon drie wedstrijden, alleen Daniel heeft nog wat moeite om op dit hogere niveau zijn wedstrijden te winnen, maar daar heeft hij nu zo kleine 3 weken voor om goed door te trainen.

En ons 7e team speelde in Berkel uit tegen togb. Hoewel de uitslag op dit moment nog niet bekend is bij ons. Gaan we er wel van uit dan Danny,Jordy en Anne trude met de winst uit Berkel zijn vertrokken.

Hoe werd er gespeeld?
senioren
team 1 – top…………6 – 4
team 2 – taverzo…..8 – 2
team 3 – taverzo…..7 – 3
team 4 – docos…..10 – 0

jeugd
team 1 vrij
team 2 vrij
team 3 – scyedam…….5 – 5
team 4 – pijnacker……10 – 0
avanti – team 5………….5 – 5
team 6 – reflex niet gespeeld
togb – team 7 onbekend

Ronald