Overzicht competitie 14 april (negende ronde)

Deze week werd zowel bij de jeugd als senioren de een na laatste speelronde gespeeld van de voorjaarscompetitie. En wat kunnen onze teams nog laten zien zo aan het einde van de competitie.

Bij de jeugd werden er maar 3 wedstrijden gespeeld. De landelijke teams mocht weer op pad. En het vijfde team speelde een inhaalwedstrijd thuis. Ons sterren uit het vijfde mochten het opnemen tegen de nummer 1 in hun poule Docos. Dus hadden we van te voren een moeilijke middag verwacht Maar Pepijn,Wouter en Daniel speelde wel erg goed. En wat Docos ook probeerde het lukte hem niet om Pepijn te verslaan. Daniel werkte hard en liet weer een keer zien wat hij eigenlijk allemaal kan. Maar kwam tegen de Docostoppers niet tot winst. Wouter krijgt steeds meer het vertrouwen dat hij ook goed is. En dat liet hij ook weer zien vandaag want hij won er gewoon weer twee.

Het eerste team speelde in een heksenketel. Want ze gingen op bezoek bij Avanti. En daar waren twee hoogte punten. Het kampioenschap van hun eerste heren team. En de halve finale van de kampioenspoule bij de jeugd. Door de drukte werd het af en toe lastig om goed geconcentreerd te spelen. Maar ze probeerde het wel. Nadat Tim in een rally door zijn rug was gegaan. Moesten Arjan en Benjamin de punten pakken. Dit ging onder de omstandigheden nog wel goed ook Van het tweede team wat naar Zaandam was of wel `zaankantje` is er een verslag gemaakt.

Senioren

Ook de twee senioren teams die vorige week niet in actie kwamen.Stonden deze week weer te ballen Wilde deze twee team nog in de race blijven voor het kampioenschap dan moesten ze alles geven. En dat hebben ze gezien de resultaten ook gedaan

Wat waren de resultaten
Avanti – team 1 7 – 3
Zttc – team 2 7 – 3
team 5 – docos 6 – 4
heren 1 – Papendrecht 7 – 3
Alexandria – heren 2 4 – 6

In de laatste speelronde staan er nog een aantal belangrijke wedstrijden op het programma. Want er zijn nog 4 teams in de race voor een kampioenschap En bij alle 4 de teams staat er een kraker op het programma. Of wel de concurent voor de titel. Hebben we volgende week een klein feestje te vieren, of trek elk team net aan het kortste eind ? Lees volgende week de site weer zodat je weet hoeveel teams er kampioen zijn geworden.

Ronald