Overzicht competitie 10 maart

Na een kleine pauze is de competitie deze week weer van start gegaan.
Hoe zijn de spelers omgegaan met deze pauze ? Zijn ze nog vorm, of zijn ze het ritme helemaal kwijt en hebben de tegenstanders een kans? Gezien de resultaten van de teams, kunnen we vast stellen dat onze spelers gewoon de draad weer hebben opgepakt.

Hoe hebben de teams er het deze keer weer vanaf gebracht?
Senioren
top – team 1…………..2 – 8
taverzo – team 2…….2 – 8
taverzo – team 3…….1 – 9
docos – team 4………5 – 5

Op zaterdag waren er natuurlijk ook weer thuis wedstrijden. Waarbij we vandaag team 7 de meeste aandacht geven, want rond 10.30 uur kwam hij binnen, na bijna 7 maanden blessure leed. Hij deed vandaag weer mee aan de competitie. Hij had al wel weer een paar keer mee getraind. Maar vandaag stond hij weer achter de tafel. Zijn eerste wedstrijd wist hij nog te winnen ook. In zijn tweede wedstrijd lukte dat net niet. Maar iedere tegenstander kan weer rekening met hem gaan houden. Want Alex Klein is weer terug.

In de ochtend werd er nog een wedstrijd gespeeld en hier in maakte Wouter zijn debuut. En als je al gelijk je debuut mag maken in de pupillen A klasse, dan mag je daar best trots op zijn. Hij speelde goed, alleen door dat hij een beetje zenuwachtig was bleef hij met lege handen staan. Maar de volgende keer zal hij zijn partijen wel winnen.

In de middag waren de landelijke team weer aan de beurt.
Het eerste jeugdteam speelde tegen Avanti, en omdat deze spelers elkaar goed kennen was er toch wel sprake van een gezellige sfeer tijdens de wedstrijd. Het tweede team speelde tegen ZTTC. En ook al is ZTTC de sterkste uit de competitie, bleek daar af en toe aan de houding van deze spelers er toch iets aan te ontbreken.

jeugd
team 1 – avanti…………….5 – 5
team 2 – zttc……………….2 – 8
scyedam – team 3……….8 – 2
pijnacker – team 4……….onbekend
team 5 – avanti……………3 – 7
reflex – team 6…………….2 – 4
team 7 – togb………………5 – 2

Ronald