Oppertoernooi levert twee toernooi winnaars en een tweede plaats op

Op zondag speelden 9 spelers het oppertoernooi in Berkel en Rodenrijs. Eerst werd er in poules gespeeld. Hierbij lieten Tim en Rick zien dat ze in een korte tijd hard vooruit zijn gegaan. Want ze speelden leuk en wonnen ook nog een aantal wedstrijden. Ronald, Pieter en Mazyar speelden ook goed en wonnen elk in hun poule drie wedstrijden. Maar dat was net niet genoeg om door te gaan naar de halve finales.

Karel en Thomas moesten in de halve finale tegen elkaar. Het was jammer van Karel dat hij tegen Thomas moest. Want Thomas bleek vandaag voor iedereen te sterk te zijn. En hij won het toernooi bij de pupillen C. Robin speelde na de poule gelijk de finale. En ook hier in bleek hij beter te zijn dan zijn tegenstander. Dus Robin haalde zijn eerste toernooioverwinning in de pupillen D klasse.

Bij de welpen was er na een soort halve finale nog een driekamp. Hierin deed Collin een goede poging om ook het toernooi te winnen. Want de eerste wedstrijd werd gewonnen. Maar zijn tweede wedstrijd verloor hij in vijven. Dit terwijl hij 2 – 0 voor stond in games. Dus een tweede plaats voor hem.

Ronald