Opnieuw winst voor team 5

Het zou deze week voor de jeugd van HTTV een week worden van vervelende uitval door ongelukken en tegelijkertijd flexibel en doortastend optreden van trainers, spelers en begeleiders om de nodige vervanging tijdig te regelen. Ik kreeg vrijdagochtend de onheilstijding te horen: 3 spelers met (zware) blessures (botbreuken) en 2 spelers die deze competitie-ronde niet konden spelen.
Gevolg was dat er binnen de teams een en ander geschoven moest worden en er 2 spelers bereid waren gevonden , die nota bene net begonnen zijn met tafeltennissen, om voor het eerst mee te doen. Zo ook de 13 jarige Jordi die in team 5 mocht invallen. Zijn debuut in de competitie !
Vandaag (14 maart) kwam Rijnsoever op bezoek. Die was vorige keer met 9-1 verslagen. Ik was erg benieuwd hoe het vandaag zou gaan. Het was immers niet de bedoeling om de nummer 2 Taverzo, dichterbij te laten komen. Thomas, Aditya en Jordi stelden mij gerust met een 7-3 overwinning.
Thomas mocht het spits afbijten en won redelijk eenvoudig al zijn drie single-partijen. Samen met Aditya werd ook de dubbel gewonnen. Aditya begon zijn eerste single met wat hij vaak doet: winnen in 5 games. Vandaag verloor hij 1 single-partij.
Dan Jordi. Net begonnen met trainen op de vrijdag en nu mocht hij invallen voor Jie-Ren die zelf inviel in team 4. Jordi oogde heel rustig in zijn allereerste competitie-wedstrijd. Speelde heel goed, scoorde veel punten en won !!! 1 van zijn 3 singles. Een geweldig debuut wat hopelijk voor hem smaakt naar meer.
Door de geweldige inzet blijft team 5 mooi op koers voor het naderende kampioenschap. Taverzo won weliswaar met 9-1 van TOGB maar blijven desondanks op 10 punten staan. Een flinke voorsprong dus die naar ik verwacht niet meer uit handen gegeven zal worden.

Ike Tjin A Lien
Ouder/begeleider team 5