Open Zwijndrecht 2013

Zaterdag gingen we met een aantal spelers naar Zwijndrecht om bij shot 65 het altijd zeer goed georganiseede Zwijndrecht open te spelen. Door de vele inschrijvingen meer als 100 deelnemers voor een club toernooi, werd er in twee groepen gespeeld. Een van 9.15 uur en de andere vanaf 12.00 uur.

In de ochtend waren Jozef en Quico aan de beurt, ze lieten alle twee zien hard voor uit te gaan. Jozef trof een speler in de vervolgronde die hem niet zo lekker lag. Dus was het toernooi eigenlijk voor Jozef te snel voorbij. Maar toernooispeler Quico had weer zin in een prijs, hij won daarom ook toernooiklasse 4 zonder echt veel problemen. We hebben wel met Quico afgesproken dat we verlopig geen foto┬┤s meer plaatsen van hem, want op elk toernooi gaat hij wel met een beker naar huis toe.

In de middag kwamen de andere spelers in actie, zoals Angelique, Charlie, Wouter, Pieter en Dylan. Dylan had ze dag niet echt of toch wel een beetje, want hij won heel vaak de eerste game, maar daarna ging het te vaak mis. Pieter stond zich af en toe behoorlijk in het zweet te werken, en daarmee haalde hij een paar belangrijke overwiningen binnen. Wouter speelde in de 3e toernooi klasse en liet ook zien dat hij er plezier in heeft als hij speelt, want ook vandaag stond hij gewoon op het einde met een prijs in zijn handen, het was wel de derde prijs maar toch weer een beker. Charlie speelde in de 2e toernooi klasse en ook hij laat zien dat hij beter is geworden. Af en toe gaat het nog niet zo als hij wil, maar ook hij mocht aan het einde van de dag een beker mee nemen. Ook voor hem was het een derde plaats.

In de hoogste klasse stond Angelique even lekker een ontspannen toernooitje te spelen, maar er was zeker wel voldoende tegenstand om je zelf eens lekker te testen. Want hoe vaak kom je op een toernooi een aantal Nederlands kampioenen tegen of een hoop A spelers, bij de Zwijndrecht open dus wel. En als je dan lekker ontspannen speelt en je haalt in zo deelnemersveld de 2e plaats dan mag je toch over een goed resultaat spreken.

Ronald