Onthulling gevelplaat HTTV-070 door wethouder Rabin Baldewsingh op 17 januari 2015 om 15.30 uur.

Op 1 januari 2015 is de fusie tussen de twee Haagse tafeltennisverenigingen Wibats en Steeds Hoger TSB gerealiseerd. Zo ontstaat een nieuwe en krachtige tafeltennisvereniging onder de naam Haagse Tafel Tennis Vereniging-070, kortweg HTTV-070 met als logo een ooievaar met een tafeltennisbatje in zijn poot.
Zowel Wibats als Steeds Hoger TSB hebben een zeer roemrijk sportverleden met NK titels zowel individueel als op teamniveau bij de jeugd en bij de volwassenen. Een van de meest legendarische spelers uit het verleden, de linkshandige Bert Onnes ( 7 maal Nederlands Kampioen ), speelde bij beide clubs. Jarenlang draaiden Wibats en Steeds Hoger TSB mee aan de top.
Wat betreft de jeugd werd het eerste junioren team van Steeds Hoger nog in 2014 landelijk kampioen.
HTTV-070 speelt aan de Zuidlarenstraat 8 in een accommodatie van twee verdiepingen waar altijd tien tafels speelklaar staan en er zijn nu 60 senioren en 30 junioren actief.
Tafeltennis als georganiseerde sport heeft het niet gemakkelijk dezer dagen en daarom wil de nieuwe fusieclub flink aan de weg gaan timmeren: in alle leeftijdklassen en op elk niveau zoeken wij nieuwe leden. Ook recreanten zijn zeer welkom. Recent zijn een tiental senioren die in het soms verre verleden actieve competitiespelers waren bij ons binnen gekomen en dat is geweldig. Uitbreiding van de jeugd is uiteraard een hoge prioriteit want ook in Den Haag geldt: wie de jeugd heeft heeft de toekomst.
Op onze nieuwe website www.HTTV-070.nl vindt u naast nog veel meer informatie de speeltijden in onze zaal.

Wij houden op zaterdag 17 januari tussen 15.00 uur en 17.00 uur onze Nieuwjaarsreceptie. Wij zijn verheugd dat de wethouder van Sport de heer Baldewsingh bereid is het nieuwe gevelbord met fraai Haags logo te onthullen rond 15.30 uur.

We nemen bij deze gelegenheid ook officieel afscheid van onze al meer dan 50 jaar actieve bestuurder de heer Cees Vastenburg.

Namens het bestuur van HTTV-070

Aad van Schie
voorzitter