Negen jongens en meisjes gaan door in de meerkampen

Op zaterdag gingen we met 11 spelers naar Almere voor de kwartfinale van de jeugdmeerkampen. We hoopten natuurlijk dat iedereen door zou komen, maar gezien de sterkte van dit toernooi wisten we dat het moeilijk zou worden. Eenmaal in Almere, waar al 5 jaar een topsporthal staat in “the middle of nowhere”, gingen de coaches en ouders naar de kantine en de spelers naar de zaal om goed in te spelen.

Na een paar ronden zag het er voor iedereen nog goed uit. Alleen pas als je poule klaar is, kan je eigenlijk bekijken of je door bent naar de halve finale. Want mogelijk gingen sommige spelers zich al rijk rekenen. En anderen zagen dat ze nog een kans hadden en bleven lekker door knokken want er moesten toch nog wat wedstrijden gewonnen worden om toch zeker te zijn.

Wie van ons lukte het om de kwartfinale te overleven en door te mogen naar de halve finale?

Angelique, Chantal, Dobrila, Benjamin, Sjoerd, Max, Arjan, Nolan en Collin

Dus straks hebben we nog 9 spelers over in de halve finale, voor hen komt straks weer de vraag, is de halve finale het eindstation of lukt het om met heel veel spelers straks in het finale weekend aanwezig te zijn? Maar voor dat het zover is eerst de halve finale in februari maar eens spelen. Voor Romy en Tim was Almere het eindstation voor hun meerkamp avontuur.

Ronald