Nederlandse kampioenschappen Jeugd in Helmond

Afgelopen weekend was in Helmond voor de 25e keer het NK. Op zaterdag deden Eric en Marnix mee. Eric kwam in de hoofdronde en ook nog een ronde verder, maar tegen de latere winnaar Max Verberg was Eric kansloos. Marnix kwam in de troostronde en haalde hier de halve finale. Op zich niet zo slecht zou je zeggen. Alleen Marnix was hier zelf niet tevreden mee.

Dan zondag, nu waren de A-spelers aan de beurt. Sjoerd dubbelde met Lennart Slaats en kwam na 1 overwinning gelijk in de finale. Romy dubbelde met Ariana en haalde na een winst op Gwen en haar dubbelspeelster de halve finale. Hier wonnen ze ook van een AA drink/ FVT dubbel. Dus ook zij zaten in de finale. Benjamin dubbelde met Jurre en haalde de halve finale

De dubbelfinales werden alle twee verloren, maar in elke finale hadden ze kans om te winnen.

In het enkel kwam alleen Sjoerd uit de poule en kwam in de halve finale. Hier was Bas weer net te sterk dus een 3e plaats in het enkelspel.

Dus na afloop waren er toch 3 prijzen: 2 maal een 2e plaats en 1 maal een 3e plaats. Nu gaan we ons voorbereiden voor de meerkamp finale. Kijken of we daar ook zulke resultaten kunnen halen.

Ronald