Nanette in 1 jaar van C naar A-licentie, Chantal halve finale Hoorn

Nadat Nanette vorig jaar in Hoorn van een C naar een B-licentie promoveerde, haalde Nanette Tromer in Hoorn een A-licentie bij de meisjes kadetten. Ze was in Hoorn een van de zeer vele West-deelnemers aan het ranglijst B-toernooi. Maar liefst 13 verenigingen uit West waren er actief: Avanti, Salamanders, Treffers, Tov, Dordrecht, Scyedam, Scylla, Ilac, Docos, Vvv, Taverzo, Shot ’65 en Pecos.

Naast Nanette Tromer haalde ook welp Arjan Huiden van Salamanders zijn A-licentie door net als Nanette voor de 2x maal de finale te halen. Halve finale plaatsen in de hoofdtoernooien waren er voor Jop v.d. Wiel (Pecos, jongens kadetten), Tim Nijdam en Wessel v.’t Walderveen (Vvv, jongens pupillen), Mirna v. Haastrecht (Treffers, meisjes junioren), Gwen Vastenburg (Scyedam, meisjes kadetten), Chantal Smit (Steeds Hoger / Tsb, meisjes welpen). Lorenzo Hofstede van Ilac won het troosttoernooi bij de jongens welpen D.

De volledige uitslagen en de foto’s van dit toernooi zijn via deJAWS-website http://www.tafeltennis-jaws.nl/ te bekijken via het menupunt ‘TOERNOOIEN | Gespeelde’.

bron: JAWS website (Arnoud van Willigen)