Nahe cup

We gingen op vrijdag met een groep van 4 spelers op weg naar Idar Oberstein voor deelname aan de Nahe Cup. Rond 13.00 vertrokken we en rond 18.30 kwamen we aan. Na langs de supermarkt te zijn geweest, waar je ook goed kan eten, gingen we naar de zaal want daar moesten Jeremie en Mazyar al zijn om op vrijdagavond heren E te spelen. Nadat ze hiermee klaar waren gingen we met ze allen naar de slaapzaal. Hier sliepen ook onze vrienden van tsv Herlingen. Dus werd de eerste nacht iets korter dan dat we gedacht hadden.

Op de zaterdagochtend waren Romy, Jeremie en Mazyar weer aan de beurt voor het junioren toernooi. Romy haalde nog wel een halve finale bij de meisjes junioren. In de middag hadden we nog even wat tijd voor ons zelf om nog even wat te rusten.

Maar toen begon de avond. Dus tijd voor het leukste gedeelte van het toernooi. Het vorgabe turnier, in dit toernooi kan iedereen van iedereen winnen omdat als je goed bent met een achterstand begint, en ben je een hobbyspeler dan sta je tegen iedereen voor. Hier deden Matthijs,Romy,Jeremie en Mazyar aan mee Voor Jeremie en Mazyar was het toernooi rond 2.00 uur al afgelopen.Maar de andere twee speelde nog lekker door Rond 5.00 uur was ook voor hun het toernooi afgelopen door verlies in de kwartfinale.

Dus konden we nog wat gaan slapen, maar niet te lang want om 9.00 uur stonden er weer al nieuwe toernooien op het programma. De C klasse, hierin lieten Romy en Matthijs zien dat ze al aardig in vorm zijn want ze wonnen alle twee het toernooi. En op deze toernooien kan je naast een beker en oorkonde ook nog geld winnen. En zo gingen ze alle twee met 40 euro aan de haal.

Ze waren nu al zo moe dat ze zich zelf voor het A toernooi hebben terug getrokken. En dan was er in de middag nog een toernooi de D klasse hierin speelde Jeremie en Mazyar, en ze speelde stukken beter dan aan het begin van het toernooi op vrijdag. Maar na de eerste ronde was het toernooi klaar voor hun.En hadden er toen 10 toernooien opzitten in drie dagen. Nu alleen nog naar de jeugdherberg om te gaan slapen. En dan op maandagochtend weer naar huis toe.

Ronald