Nagekomen verslag 17 maart junioren team 4

Zaterdag 17 maart speelden Sander, Sinan en Dylan de wedstrijd tegen de Salamanders, nog niet eerder tegen gespeeld. Charlie heeft deze week zijn plekkie afgestaan zodat de andere drie konden spelen, super !!!

Dylan begon zijn eerste partij goed en moest er wel hard voor werken maar won deze in 3 sets. Sinan was daarna aan de beurt en had iets moeilijker het werd een 5 setter maar in het voordeel van Sinan. Sander was als derde en speelde een goeie partij en won deze ook. Nou dat beloofde wat voor vandaag. De dubbel werd gespeeld door Dylan en Sinan die steeds beter samen gaan spelen en ook deze werd gewonnen met ruime cijfers. Stand 4-0 voor de boys. Ze kregen de smaak te pakken en wilden voor de 10-0 gaan.

Verder werden de volgende partijen gewonnen door iedereen totdat Dylan zijn laatste partij moest spelen. Hij kwam 2-0 achter maar vocht zich sterk terug naar een 2-2- stand maar helaas de laatste set kwam hij net iets te kort en verloor met 11-8. Ja hoor daar was hij weer de 9-1 stand hahahaha !! Goed gespeeld mannen op naar de volgende wedstrijd en wie weet worden we dan al kampioen.

Tineke