Zondag 12 maart gingen we naar Oss voor een teamtoernooi. Hier waren er voor een keer geen bekers voor ons, maar er is toch goed gespeeld. Matthijs heeft weer zijn gevoel terug gevonden en gaat nu weer de goede weg op. Michiel moet nog leren dat een toernooi een hele dag duurt. In de poule speelde hij zeer goed, maar na de poule is hij op en speelde hij als een krant. Ik wil wel weten welke krant dat was.

En dan de dames (Romy en Gwen). Zij speelden heel goed ondanks dat ze iets te hoog waren ingedeeld. Maar hierdoor hebben ze wel een aantal partijen op een hoger tempo moeten spelen dan ze gewend zijn. Een prirma leerervaring en voor de toekomst alleen maar goed.

Maar het belangrijkste; andere clubs willen ook prijzen pakken. Bij de jeugd 5e-klasse waren Colin en Marnix aardig op dreef, maar in de halve finale kwamen ze een team tegen die er niet thuis hoorde waren; gewoon te laag ingedeeld dus te laag ingeschreven door een club ( VTV uit Nieuwegein). Ja, als je zo wil winnen….Colin en Marnix: jullie hebben zeer goed gespeeld tegen dat team en eigenlijk zijn jullie de grootste winnaars! Ronald