Luxemburg levert meerdere prijzen op

In het weekend van 17 en 18 juli waren we met een groep van 6 spelers in Luxemburg om mee te doen aan dit toernooi.
Op de zaterdag begon het toernooi gelijk goed, want in het dubbelspel haalde Twan en Stephan een mooie derde plek. Hierna begon het toernooi in de leeftijdsgroep – 21 jaar. Ook hier lieten onze spelers zich zien. Want nu was het Joël die met een halve finale, ook op het podium terecht kwam. Dit toernooi werd voor de 3e keer op rij gewonnen door Paul Freitag. Hij speelde in Hasselt met ons mee.

Bij de kadettenntoernooi hadden Romy en Sjoerd niet zo veel te vertellen. Maar bij het pupillen toernooi liet Sjoerd wel wat zien. En won ook in de kwartfinale van de pupil die knap het kadetten toernooi wist te winnen. Maar Sjoerd ging door en won zelf de halve finale en de finale. Dus hij won gewoon zijn 2e internationale toernooi dit jaar. Bij de jongens junioren later op de middag, begin van de avond konden ze wel aardig mee komen maar vielen ze buiten de prijzen.

Op de zondag was het senioren toernooi, dus de dag van Romy. Want ze was na vorig jaar toch wel favoriet op deze dag. Maar helaas verloor ze haar titel in de dames 2 klasse, maar haalde nog wel het podium. Ook haar dubbeltitel raakte ze kwijt, maar ook hier kwam ze op het podium. Micha, die zelf naar Luxemburg was gereden, liet ook nog af en toe zien nog wel te kunnen spelen. Hij won nog hier en daar een wedstrijd.

Ronald