Laatste competitiedag jeugd, 1e team kampioen!

Zaterdag waren al weer de laatste thuiswedstrijden van dit seizoen. En twee teams hadden nog kans op het kampioenschap. Het vierde team deed het vandaag wel heel snel. Want de wedstrijd begon om half drie en om half vijf waren ze al weer klaar en stond er al 10 – 0 op het formulier. Het derde team kon niet achter blijven en ook op dit formulier stond een 10 – 0, maar dan wel voor de tegenstanders. Het tweede had nog een kleine kans op de titel maar moest dan dik winnen. Dit gebeurde net niet want de teller bleef staan op 7-3. Maar toch een mooie 2e plaats. Volgend seizoen weer nieuwe kansen.

Het eerste team (landelijk C klasse) moest ook punten pakken en dan afwachten wat de concurrent Docos had gedaan. Het begon goed want met een 4 – 0 voorsprong waren ze goed van start gegaan. Het werd uiteindelijk 8 – 2 voor ons. Nu was het wachten tot Romy zou bellen, want die zou voor ons de stand bijhouden. En rond half zeven ging de telefoon en vertelde Romy dat Docos niet verder was gekomen dan 5 – 5 tegen TOV, dus het kampioenschap was binnen. Dus Danny, Marijn, Sjoerd, Stephan en onze 5e speler Michiel (van der Heiden) gefeliciteerd. (deze laatste speler hoefden we dit seizoen niet in te zetten).

Maar het is jammer dat de bond niet meewerkt, want Romy mag door het resultaat van ons eerste team niet mee doen in de landelijk B klasse. Maar wij vinden dat ze in deze klasse ook goed mee zal kunnen.

Ronald