Klasse toernooi Katwijk levert winnaars op

Het seizoen is nu echt begonnen, want op zaterdag waren zes spelers naar Katwijk gegaan, om mee te doen aan het klasse toernooi. Omdat het helaas niet zo druk bezet was kwamen er een aantal spelers bij elkaar in de poule. In de hoogste klasse, kwamen Dylan, Wouter en Sander door na hun poule wedstrijden. Terwijl Daniel en Pepijn het niet lukte om door te komen.

In de vervolg ronde werden er twee driekampen gespeeld, in de eerste driekamp moest Dylan het opnemen tegen twee spelers van Pecos En het lukte hem bijna om ze alle twee te verslaan, maar hij werd 2e in die poule. In de andere poule moesten Sander en Wouter het opnemen tegen een andere speler van Pecos. En hier lukte het wel om deze te verslaan. En Wouter wist ook van Sander te winnen.

Dus Wouter stond in de finale, en Sander mocht het tegen Dylan opnemen in de kleine finale Hoe het resultaat was kan je zien aan de foto.

Maar er was nog iemand van ons mee die speelde in een andere klasse. Quico gaat gewoon verder waar hij vorig seizoen mee gestopt was, het winnen van BEKERS Want ook bij het klasse toernooi van Rijnsoever, stond Quico op het einde van de dag met een beker in zijn handen.

Ronald