Junioren clubkampioenschappen: Stephan kampioen A, Collin kampioen B

Op zondag 13 juni deden 17 spelers hun best om voor de titel te gaan “Clubkampioen” bij de jeugd.

In de B poule werden eerst twee vijfkampen gespeeld en in elke poule lieten de nummers één zich zien. Maar voor plek twee in de poule was er een behoorlijke strijd. Na zo’n kleine twee en half uur was bekend wie er in de halve finale stonden. Dit waren Chantal, Ike, Mazyar en Collin.

In de halve finales liet de spelers zich niet gauw verslaan dus kon het publiek van mooie wedstrijden genieten. De halve finales werden gewonnen door Collin en Mazyar. Dus wie van deze twee werd er clubkampioen van de B poule? Nadat de laatste bal was geslagen in de finale was er toch een verrassing want Collin lukte het om Mazyar te verslaan en zo op de eerste plek te komen.

In de A-poule werd er een 7-kamp gespeeld, en hierin liet Stephan zien dat hij gewoon de beste was. Maar wie werd er dan tweede? Er waren een paar kanshebbers. Romy, Sjoerd en Benjamin. In de laatse ronde werd het pas duidelijk dat er maar één van de drie tweede kon worden. Het was uiteindelijk Benjamin die zich kwam melden bij de prijsuitreiking voor plaats twee.

Poule A 1e Stephan, 2e Benjamin
Poule B 1e Collin, 2e Mazyar

Ronald