Jeugdcompetitie speelronde 5

Op 21 maart werd er weer thuis gespeeld.
In de ochtend waren er drie teams actief. Helaas waren er twee teams met twee spelers, dit komt nog steeds door onze ziekenboeg.
Team 5 speelde vandaag met Thomas en Ayditia tegen Togb, en hoe wel ze maar met ze tweeen waren
Behaalde ze toch nog een mooie winst.
Team 4 kwam ook maar met twee man uit, Sam en Felix speelde tegen de Treffers en dat heeft de hele zaal gehoord. Want de spelers van de Treffers waren luidruchtig aanwezig.
Team 3 die waren wel met ze drieeen, en Andy behaalde daar een zeer belangrijke overwinning.
Niet dat zijn wedstrijd zo belangrijk was, maar Andy wist een wedstrijd in vijven te winnen door gewoon ontspannen te spelen. Quico en Remi lieten ook de tegenstanders zweten.

In de middag waren de twee landelijke teams aan de beurt.
Team 2 speelde tegen Sve de nummer zes van de competitie, maar door een beetje overschatting van team 2 keken ze terecht tegen een 0 – 4 achterstand aan. Maar door een goed gepsrek gingen Dylan,Sander en Pieter er nog even voor staan, en konden er toch nog een gelijkspel uithalen.
Team 1 kwam uit tegen Taverzo, wat opzich een mooie wedstrijd opleverde. Waarbij er voor elk team kansen lagen op de winst. Dat de winst uit eindelijk naar Zoetermeer ging. Was jammer maar Dobrila,Chantal Wouter en Pepijn hebben het goed gedaan.

De uitslagen
Team 1 – Taverzo 4 – 6
Team 2 – Sve 5 – 5
Team 3 – Tov 3 – 7
Team 4 – Treffers 2 – 8
Team 5 – Togb 7 – 3