Jeugdcompetitie 8e speelronde

Op zaterdag 11 april, waren er al weer toe aan de laatste thuiswedstrijden van het seizoen.
Er wordt nog twee keer uitgespeeld, en dan zit de voorjaarscompetitie er al weer op.

In de ochtend was het behoorlijk druk in de zaal. Er waren heel veel mensen op de wedstijd van de dag afgekomen tussen HTTV-070 5 en Taverzo 15. Iedereen wilde deze belangrijke wedstrijd wel zien.

Dan de teams.
Team 5 daar hebben we een apart verslag van, lees maar op de site.
Team 4 Sam,Felix en Jordy speelde tegen Kwiek, en de tegenstander doet zijn naam eer aan, want ze waren kwieker dan onze spelers.
Team 3 Daarin gebeurde iets waar we dit seizoen lang op hebben zitten wachten. We wisten wel dat hij dit niveau had, en zat er al vaak dichtbij. Maar deze keer was het raak, Remi wint zijn eerste wedstrijd in de 1e klasse. Mede hier door en natuurlijk door Andy en Quico kwam er een gelijkspel uit tegen de treffers.

In de middag stonden de landelijke teams achter de tafel.
Team 2 speelde tegen HTC en Dylan,Sander en Pieter deden er alles aan, maar een speler van HTC was voor onze spelers gewoon lastig. Dylan wist die partij wel te pakken.Maar Pieter en Sander kwamen net te kort.

Team 1 kwam uit tegen Almere, en hoewel het team op vrijdag nog veranderd werd in de samenstelling.
Deden Dobrila,Chantal en Pepijn het zeer goed tegen de nummer 1 uit de poule
Vorige week was Chantal de beste uit het team. Maar deze week was er maar een uit dit team die de beste was van alle spelers. Pepijn liet vandaag gewoon vier wedstrijden zien, wat hij kon.

Maar waarom was er een andere teamsamenstelling ?. Dit kwam door ons eerste heren team, waar Wouter een kans kreeg om te laten zien wat hij kan in de 1e klasse.
Wouter begon tegen een jeugdspeler, en daarna twee zeer ervaren senioren. En als je dan aan het einde van de dag met drie winstpartijen staat mag je ook zeer tevreden zijn, en dat was Wouter dus ook.

Dan de uitslagen
Team 1 – Almere 5 – 5
Team 2 – Htc 6 – 4
Team 3 – De Treffers 5 – 5
Team 4 – Kwiek 2 – 8
Team 5 – Taverzo 5 – 5