Jeugdcompetitie 7e speelronde

Op Paaszaterdag speelde alle jeugd teams weer thuis.
En hoefte ze niet te zoeken naar de paaseieren, want die stonden gewoon op de tafel.

In de ochtend waren team 3,4 en 5 aan de beurt.
Team 5 had er weer zin in. Dit keer stonden Jordi,Thomas en Aditya tegen over de treffers
En de meeste treffers op de tafel kwamen toch op naam van HTTV-070.

Team 4 denken dat als je om 11.00 uur begint je ook rond die tijd binnen kan komen.
Dat is niet de bedoeling, en het is zeker niet de bedoeling om elke thuis wedstrijd zelfs na 11.00 uur binnen te komen. Maar op dat punt na hebben Sam,Felix met behulp van Jie Ren het team van vriendenschaar het lastig gemaakt, en zelfs zo lastig dat de punten in Den Haag bleven.

Team 3 speelde ook tegen vriendenschaar,Quico was vandaag niet echt in vorm, want hij wist maar een wedstrijd te winnen. Andy deed het goed, alleen moest het weer op een hele moeilijke manier om ze wedstrijd te winnen. Want 2-0 voor en 10 -6 voor, dus 4 matchpoints is voor Andy te makkelijk dus dan doet hij het gewoon in vijven met 14 – 12.
Remi speelde ook goed, maar wist nog net niet te winnen, volgende week weten we zeker dat hij ze wedstrijd ook gaat binnen slepen.

In de middag kwamen de landelijke teams in actie

Team 2 speelde tegen red stars
En wist er een mooie uitslag van te maken. Pieter,Dylan en Sander waren samen met coach Dennis weer een echt team. En als ze zo spelen dan maken ze het iedereen moeilijk.
Een bekende voetbaluitspraak is dat zij nog drie finale’s spelen. En dan weten ze of ze de reeks gewoon doorzetten dat ze al elk seizoen doen vanaf de vierde klasse. Welke reeks dat is dat is een mooie huiskamer vraag !

Team 1 kwam uit tegen Megacles en in deze wedstrijd zat gelijk in het begin een echte topwedstrijd
tussen de nummer 1 en 5 van Nederland bij de pupillen
Dobrila wist het de nummer 1 behoorlijk lastig te maken, maar met het risico volle spel van Dobrila valt het dit seizoen net allemaal verkeerd.
Wouter komt langzaam weer in vorm, en gaat elke week weer beter spelen. Ook deze week was dat weer te zien. En dan de topper van de dag in team 1 Chantal Smit, ze pakte niet alleen twee enkels, maar ook in het dubbel was Chantal zo belangrijk dat ze ook dit punt van ons op haar naam krijgt

De uitslagen
Team 1 – Megacles 4 – 6
Team 2 – Red star 9 – 1
Team 3 – Vriendenschaar 2 – 8
Team 4 – Vriendenschaar 7 – 3
Team 5 – De Treffers 8 – 2