Jeugdcompetitie 6e speelronde

De jeugd begon zaterdag aan de return wedstrijden. Dus konden ze een revanch nemen op de verloren wedstrijd van de 1e speelronde, of wilde de tegenstander een revanch op zijn nederlaag tegen een van onze spelers.

Team 1 ging naar Wessem, omdaar te spelen tegen westa. Dobrila,Chantal en Pepijn kwamen niet lekker in hun spel.

Team 2 ging nog iets verder Limburg in om tegen kluis in Geleen te spelen. Of wel de topwedstrijd tussen de nummers 1 uit de competitie. Dylan,Sander en Pieter wisten kluis niet te kraken. Maar hebben nog 4 wedstrijden de tijd om te laten zien dat ze het lukt om kluis te kraken.

Team 3 ging naar Oegstgeest om tegen Pecos te spelen. En het team gaat elke week een klein stapje vooruit. Quico de kopman van het team deed weer gewoon ze werk. Andy zat er weer dichtbij, maar het pakte weer verkeerd uit voor hem. En dan Remi ook hij gaat elke week beter spelen. En liet tegen pecos zien dat hij een aantal game’s zeer goed kan spelen. Alleen moet hij nu nog leren om deze game’s in een wedstrijd te spelen.

Team 4 bestond door de ziekenboeg en een uitwisselingsproject van school, maar uit 1 speler
Maar dankzij twee spelers van team 5 was het team toch compleet Sam,Jie Ren en Thomas maakte het de andere haagse vereniging ( Sett ) heel moeilijk

Team 5 ja wat moeten we hier nog overschrijven, elke week het zelfde is ook niet leuk
Maar ja wat schrijf je dan als een team alleen maar wint. Dus ook deze week lieten Jie Ren,Thomas en Adytia maar een punt liggen in Leidschendam.Als het goed is kunnen mogelijk volgende week iets anders schrijven over dit team, en anders een week later.

De uitslagen
Westa – Team 1 9 – 1
Kluis – Team 2 6 – 4
Pecos – Team 3 8 – 2
Sett – Team 4 7 – 3
Vvv – Team 5 1 – 9
image