Jeugd

Welkom op onze website en leuk dat je hier informatie wilt lezen over onze gezellige vereniging. De  jeugdcommissie hoopt je binnenkort dan ook te zien in onze accommodatie. Wij beschikken over 2 aparte zalen waar 8 tafels klaar staan om door jullie bespeeld te worden. En wil je na afloop iets drinken of eten , dan kan dat in de kantine.  Tafeltennis is een wedstrijdsport dus kun je meedoen aan de competitie tegen andere clubs. Het is echter geen verplichting om deel te nemen .

We trainen op zaterdag 10.00-12.00 en woensdag 18.45 – 20.00. Er zijn trainers aanwezig.

Kom langs en speel mee ! En uiteraard zijn ook je ouders van harte welkom. De koffie staat op zaterdag klaar. Je hoeft niet direct te besluiten om lid te worden. Speel lekker 4 keer mee en laat ons dan weten of je lid wilt worden . En als er vragen zijn dan beantwoorden wij die graag.

Wat heb je nodig voor tafeltennis ?

Het belangrijkste bij tafeltennis is een batje. In het begin hebben wij er wel eentje voor je , maar als je wilt blijven spelen heb je er zelf een nodig. Ze zijn er in alle soorten, kleuren en prijsklassen. Je trainers kunnen je een goed advies geven. Batjes en rubber kun je zowel online als in een speciale tafeltenniswinkel kopen.

Daarnaast speel je natuurlijk in sportkleding en moet je zaalschoenen hebben.