Jeugd team 3 start met nederlaag, ondanks goed spel

Vandaag begon team 3 de competitie in de 1e klasse pas om half twaalf, omdat tegenstander Rijnsoever, zoals ze zelf door hadden gegeven, een ‘kwartiertje’ later zouden komen.

Goed, vanaf half 12 was het ruim 3 uur hard werken. Collin begon zijn debuut in de 1e klasse meteen in de eerste wedstrijd en stond na twee keer met zijn ogen knipperen al met 2 games voor tegen Reinier Vis. De derde game was de sleutelgame en werd met 15-17 verloren. Vervolgens verloor Collin de set met 2-3 met toch heel goed spel. Jeremie verloor zijn eerste wedstrijd met 1-3 van de schuiver Ruud Parleviet, waarbij Jeremie zo nu en dan zichzelf in de weg zat. Mazyar verloor vrij straight met 0-3 van Esther Schoneveld, waarbij hij wat verrassingen in zijn spel bracht, omdat Esther een vrij vooruitziende blik had.

De dubbel werd door Jeremie en Collin nipt met 2-3 verloren van Esther en Ruud met heel goed spel.

De tweede spelronde begon Jeremie met een hele nipte nederlaag van 2-3 (5e game 10-12) tegen Reinier. Collin verloor zijn tweede wedstrijd met 1-3 van Esther, waarbij hij zijn spel wat aanpaste (de services en slagen moesten zeer laag worden gespeeld), omdat ze anders direct werden afgesmasht. Mazyar verloor met 1-3 van Ruud, waarbij hij toch zo nu en dan in de val liep van de schuiver en het punt toch tevergeefs met een smash probeerde binnen te halen.

Jeremie redde de eer door te winnen met 3-2 (5e game 13-11) van Esther, waarbij zijn training op netballen en randballen vruchten begint af te werpen. Mazyar verloor met 1-3 van Reinier. Collin verloor met 0-3 (wat geflatteerd want het werd 2 maal 11-13) van Ruud.

Jongens, jullie hebben er voor gestreden en helaas verloren. De volgende keer (tegen Overschie) gaan we er weer voor!

Ed