Jeugd meerkampen finale 2013

Het einde van het seizoen komt weer in zicht, dus wordt het ook tijd om weer eens naar Panningen te gaan voor de (jeugd) meerkamp finales. Wij hadden deze keer vier spelers die zich bij de beste 12 spelers zaten in hun leeftijdscategorie.

Als eerste de jongste Dobrila speelt zoals normaal heel direct en dan zit het soms mee maar ook soms tegen. Ze wist op die manier wedstrijden te winnen, maar ook verloor ze af en toe een wedstrijd, dat eigenlijk niet nodig was. Haar mooiste overwinning dit weekend was op de nummer 1 van Nederland, maar verder dan plaats 5 wist ze niet te komen.

Bij de jongens pupillen waren Collin en Nolan actief en na de eerste dag stonden ze er zeer mooi voor: Collin 1e en Nolan 2e. Maar op zondag moesten ze elke wedstrijd aan de bak. Nolan speelde wel goed, maar in de laatste twee ronden zag hij het podium verder van hem vandaan gaan, en haalde uiteindelijk een 5e plaats. Collin speelde niet heel goed, maar had toch nog steeds kans om het toernooi te winnen. In zijn laatste wedstrijd liep het weer niet, en kon dus niet met de toernooizege aan de haal gaan. Omdat het zo spannend was bleek na afloop dat hij net naast het podium kwam te staan een 4e plaats, lijkt op zich wel mooi maar hij was toch wel teleurgesteld dat hij het seizoen niet mooi kon afsluiten.

Bij de meisjes kadetten daar deed Angelique mee, en eigenlijk kunnen we hier heel kort over wezen. Want de overige finalisten kwamen niet in de buurt bij haar. Dus werden er twee soorten van toernooien gespeeld. De eerste was wie van de overige speelsters is de best of de rest. Want het tweede toernooi was er een van het niveau verschil. Want zeker op zondag kwam niemand in de buurt van Angelique. En zo werd ze zeer terecht winnaar van de MEERKAMP finales.

Ronald