Jeugd meerkampen Almere, kwartfinale

Zaterdag gingen we met voldoende auto´s naar Almere voor de kwartfinale van de meerkampen. Er kwamen in totaal 13 spelers van ons in actie. Er was nog een 14e speler, maar omdat iedereen er was kon Dylan niet in actie komen. Dat was natuurlijk jammer voor Dylan, maar hij heeft zich niet verveeld die dag. Hij heeft genoeg wedstrijdjes gezien. Maar hoe ging het met onze spelers?

We wisten dat voor sommige spelers dit pas het begin zou zijn van hun meerkampseizoen. En voor andere spelers dat het mogelijk het einde van hun meerkampseizoen zou zijn. Want Jan en Charlie hadden zich knap weten te plaatsen voor deze ronde. En hadden ook wel kansen om verder te komen, maar dan moest het wel mee zitten. Dus voor hen zou het lastig worden. En het werd ook een lastige dag met kansen. Alleen bleek aan het einde dat ze met een 5e en 4e plaats in de poule waren uitgeschakeld.

We gingen er van uit dat de overige 11 spelers zich wel wisten te plaatsen voor de halve finale. Maar ook dit bleek niet zomaar even te gebeuren. Debbie was de opvallendste speelster die nog steeds door haar knie niet lekker kan spelen, dit had tot gevolg dat ze onze 3e speelster was die niet door kwam.

Chantal en Collin daar was het ook nog niet zeker van dat ze door kwamen. In de laatste ronde en zelfs in de laatste wedstrijd moesten ze alle zeilen bij zetten, om niet in Almere ten onder te gaan. Dit lukte dus we hebben in ieder geval al twee spelers in de halve finale. Zou het dan maar bij twee spelers blijven? NEE want de overige 9 spelers Angelique, Bonnie, Dobrila, Sjoerd, Max, Arjan, Nolan en Elwin wisten veel makkelijker door te komen

Dus gaan we met 11 spelers naar Zwolle. En hopelijk hebben we dan weer zo’n mooi verhaal. Waarbij er spelers zijn die geluk moeten hebben om door te komen. En er spelers zijn die zeker al een plekje in de finale hebben gereserveerd voor zichzelf.

Ronald