Jeugd HTTV-070 team 3 kampioen.


Vandaag 20 april 2019 kon het zomaar gebeuren, Marijn, Jimmen en Tom konden hun team kampioen maken. Arjan en Nilan waren er vandaag niet bij, maar hebben ook hun partijtjes bijgedragen aan dit kampioenschap. Nilan 14 van de 18 gewonnen en Arjan 12 van de 18.

Alle vijf van harte gefeliciteerd!

Marijn opende de wedstrijd tegen Daan van Smash. De eerste set was de concentratie er nog niet, maar de volgende 3 wist hij alle te pakken. De derde werd wel erg spannend, De (moeilijke) service van Marijn bij de stand 10 – 10 mislukte 3 keer en dan toch nog met 15 – 13 winnen.

1 – 0Als tweede kwam Jimmen achter de tafel tegen Lucas. Hard openen en daarna geplaatst afmaken met de backhand of mooi spinnen met de forehand. Eitje!

2 – 0

Tom had ik nog nooit zien spelen, maar ook hij liet zich van zijn beste kant zien tegen Konstantine. Heel knap hoe een achterstand van 0 – 2, alsnog in 3 – 2 winst werd omgezet. Maar denk aan die vrije hand Tom!!!

3 – 0

De dubbel, Marijn en Tom begonnen goed maar moesten de winst toch aan Smash laten. Bij Marijn gingen de zenuwen nu toch wel een beetje meespelen.

3 – 1

Jimmen hield het hoofd koel en zijn spinslagen werden met de minuut beter.

4 – 1

In zijn 2de wedstrijd haalde Marijn alles uit de kast. Helaas ging met 2 – 3 de winst toch aan hem voorbij.

4 – 2

Tom wist gelukkig zijn 2de partij wel in winst om te zetten. Dus nog 2 punten te gaan.

5 – 2

Jimmen weer achter de tafel. Weer in 3’en.

6 – 2

Aan Tom de kans om de 7de punt te maken en dus kampioen te worden. Het leek kat in het bakkie na 2 – 0, maar Daan kwam mooi terug. Bij de stand 2 – 2 moest Tom alles uit lijf en batje halen en 11 – 8 was het resultaat.

7 – 3 KAMPIOEN

De laatste partij van Marijn was een formaliteit. Gelukkig maar, want Marijn was zo blij dat hij niet echt meer aan spelen toekwam en vooral stond te genieten van het verdiend behaalde kampioenschap.

ALLE 5 VAN HARTE GEFELICITEERD.

Alle ouders bedankt voor de positieve ondersteuning