JAWS toernooien

Door de deelname aan het Alexandria toernooi, zijn we weer een paar plaatsen gestegen in het klassement. Nu staan we al op een tweede plaats achter ttv Overschie.

Maar er komen nog een aantal toernooien. We hebben jou nodig om nog een plaats te stijgen in dit klassement, dus geef je op voor de JAWS toernooien.

Hier volgt een stuk van Chantal over het laatste Alexandria toernooi:

Zondagochtend vroeg zijn Thomas en Chantal naar het Open Alexandria toernooi gegaan.
Thomas speelde bij de pupillen en Chantal bij de Welpen.
Thomas won er 2 maar verloor er helaas 3 waardoor hij op een 4e plaats in gekomen.
Chantal ging lekker en won de wedstrijd om de 2e plaats in de 5e set. Waarna ze met een beker naar huis ging.

Groetjes Chantal

Op zondag 23 november as. vindt in de speelzaal van Avanti (Hazerswoude – Dorp) het opstaptoernooi plaats. Dit toernooi is speciaal voor beginnende jeugdspelers die recreatief spelen of uitkomen in de laagste competitieklassen. Op de speciale website voor het opstaptoernooi is meer info te vinden:www.bliksemschicht.nl/opstap.htm .

Dit toernooi is ook onderdeel van het klassement voor de JAWS verenigingsprijs (JAWS=Jeugdtoernooien Afdeling West Supercup) met grote geldprijzen a 500, 250, 100 Euro voor de top 3 over het seizoen. Meer informatie over de JAWS verenigingsprijs en over alle jeugdtoernooien in de afdeling West is te vinden op de website:www.bliksemschicht.nl/jaws_index.php Hier kunt u ook alle convocaties en inschrijfformulieren vinden.

De sluitingsdatum voor het opstaptoernooi is op 14 november 2008.

Ronald/Chantal/webmaster JAWS toernooien