Ingezonden bericht over de RTV Rijswijk radio uitzending

In opdracht van de sportredactie van RTV Rijswijk hebben sportjournalisten uit de regio Haaglanden en “Rijswijkse sportkenners” een lijst samengesteld van de meest spraakmakende personen uit de Rijswijkse Sport over het seizoen 2008-2009. Het gaat regelmatig over de beste sporters en/of sportploegen, maar die komen immers al aan bod bij de uitreiking van de Rijswijkse Sportprijs, maar het gaat nu meer om die Rijswijkers die iets speciaals hebben gedaan of betekend voor de Rijswijkse sport of haar/hun vereniging, of vanwege hun of haar lange staat van dienst.

De volgende personen uit de ‘Rijswijkse Sportwereld’ zijn uitgeroepen tot ‘sportambassadeur van Rijswijk’ over het seizoen 2008-2009 (in willekeurige volgorde):

Peter Smits (Fietscrossclub Rijswijk)
Tjabel Daling (G voetbal KRSV Vredenburch)
Frank IJlst (basketballvereniging Lokomotief Rijswijk)
Robin Blokdijk (oud voetballer van Semper Altius)
Ferry van Hal (coachVolleybalvereniging Inter Rijswijk Heren 1)
Karen Sipsma (Red Lions) Ronald Mooiman (voormalig FC Rijswijk)
Jacques van Velthoven(voormalig voorzitter Wielervereniging De Spartaan)
Ronald Schildknegt (tafeltennisvereniging Steeds Hoger/TSB)
Harrie Derriks (voorzitter tennisvereniging Vredenburch) en
Dick Jense (wethouder sport Gemeente Rijswijk)

Het radioprogramma Sporttribune van RTV Rijswijk heeft bovenstaande personen te gast in de studio aan de Spinetstraat te Rijswijk. Dit zal gebeuren op maandag 26 oktober a.s. in een live uitzending van 18.00-20.00 uur. RTV Rijswijk is te ontvangen via 92.9 (kabel) 105.9( ether) of via de webstream www.rtvrijswijk.nl.
De presentatie is in handen van Ben Steijn, Rene Marquard en Arjan Groenwegen. Techniek: Bart van der Vegte en Ruud Louman

namens RTV Rijswijk, Rene Marquard