Nijmegen B-toernooi, Collin wint troostoernooi

Op zondag 21 februari gingen de B-spelers naar Nijmegen en gezien de resultaten in Assen, konden we wel wat verwachten van de groep.

In de poule wedstrijden viel Marijn het meeste op. Want in zijn eerste wedstrijd stond hij in de eerste game opeens 7 – 0 achter. En verloor ook de game ook de tweede game ging verloren. Nu zou je kunnen denken de tegenstander waar Marijn tegen speelde is gewoon goed. Want in de derde game stond er een 11 – 0 op het scorebord. Wedstrijd afgelopen dan ??? Nee want de derde game was voor Marijn. Die hierna het spel door kreeg en de volgende games ook nog won met gemak. Hij kwam alleen wel in de troostronde en daar kreeg Marijn na een verlies partij, toch nog een compliment van de coach van de tegenstander omdat hij wel goed stond te spelen.

Twan,Joel en Stephan haalde de hoofdronde En toen bleek voor Twan en Joel (mister Seta) Gijs Appeldoorn te sterk want hij won van Twan in de eerste ronde en van Joel in de tweede ronde. Maar ook Stephan verloor in de eerste ronde dus bij de junioren, dus waren we daar snel klaar.

Maar we hadden ook nog een welp. Die bleek in de poule nog niet helemaal bij de les. Want we hadden we verwacht dat Collin de hoofdronde zou halen. Maar het werd de troostronde. En ook hier werd het een dag van hard werken. Maar na elke wedstrijd ging hij wel wat beter spelen. Zodoende kon hij in de finale zijn beste spel van de dag laten zien. En met zijn beste wedstrijd van de dag won Collin het troosttoernooi. Dus heeft hij weer een mooie beker erbij.

Ronald