HTTV-070 1 knokt zich naar tweede seizoenszege

Na het pak slaag tegen Sittard vorige week rechtte HTTV-070 succesvol de ruggen tegen Het Markiezaat.
Na een verrassende tussenstand van 4-1 en een aantal thriller partijen wisten de Hagenaars met 6-4 de tweede overwinning in drie wedstrijden binnen te halen.

Grote man was weer eens Sjoerd Vaders met drie overwinningen, waarvan die met 14-12in de 5e game tegen oud eredivisiespeler Nermin Smajic. Hiermee lijkt hij over de kleine inzinking heen te zijn die hij de vorige weken had.

Nadat Pieter Rijnders de grote pechvogel werd met 16-14 in de 5e game tegen Peter Stolk was het aan Charlie Vierling om de punten in Den Haag te houden. Dat deed hij met verve en bevestigde daarmee zijn goede vorm van de laatste weken.

Het zal de Hagenaars niet helpen in de degradatiestrijd , maar de laatste vier wedstrijden hebben aangetoond dat ze wel degelijk op dit niveau kunnen meestrijden. En met hier en daar wat meer trainingsarbeid en wat meer mentale weerstand gaat dat ook zeker gebeuren in de nabije toekomst.

Prettige bijkomstigheid voor de club is dat het tweede team reeds gepromoveerd is naar de Hoofklasse en team 3 maandag de kans heeft om naar de 1e klas te promoveren.