Het zesde jeugdteam slaat toe

Het was weer zover: de start van de najaarscompetitie 2009! Collin, Karel en Pieter van team 6 hadden er weer erg veel zin in (en dat bleek…)

Om 10 uur precies begonnen ze in Gouda aan hun eerste wedstrijd. Doordat er een speler van ILAC om 12 uur weg moest naar een ander team, werd in de loop van de wedstrijd één en ander door elkaar gegooid, maar onze jongens lieten zich hier niet door afleiden.

Collin begon sterk tegen Ivo Lanjouw en won in vier games. Pieter zijn eerste partij was tegen Lorenzo Hofstede. Het liep gelijk op (om en om 7-11). In de 5e game werd het nipt 12-10. Karel moest in zijn eerste partij tegen Jonatan Gast en won deze overtuigend met 3-0.

De dubbel (Collin en Pieter) liep nog niet lekker en werd verloren met 3-0.

Collin won z’n volgende twee partijen ook (5 en 4 games), waarbij goed spel werd afgewisseld met ‘pepernoten-tafeltennis’. Pieter won ook zijn twee volgende partijen met grote inzet (4 en 5 games), waarbij diepe dalen (11-0) werden genomen, om vervolgens in de beslissende game de set te pakken. Karel eindigde z’n tweede partij ook met 11-0 en verloor om vervolgens zijn derde partij met 2-3 te winnen en hiemee het 6e punt en dus de overwinning binnen te halen. De einduitslag werd 3-7.

Gefeliciteerd met de goede start van de competitie!

Ed Jager