Het was feest in Leidschenveen met tafeltennis

Op woensdag 23 december was er in Leidschenveen een feest en wel een kindertafeltennisfeest. Dit werd gehouden in de basischool “Balans”. Er waren dit jaar niet zoveel kinderen als vorig jaar, maar dat maakte niet uit. Want ze hebben de hele middag leuk kunnen spelen. Zo begonnen we met voorronden om je te plaatsen voor de A- of B-poule. Na een aantal voorronden konden we deze poule goed maken. En werd er in elke poule leuke en spannende wedstrijden gespeeld. Hierna was het feest nog niet voorbij, Want uit elke poule mochten twee spelers het proberen tegen Marijn en Mazyar. De kinderen snapte niet hoe je zo veel effect kan geven. Dit was nog niet alles want iedereen kreeg nog een kans tegen Micha om zijn service terug te spelen. De meeste ballen vlogen overal heen behalve op de tafel. Er waren er maar een paar die de bal met geluk terug kregen. Het feest werd natuurlijk afgesloten met rond om de tafel. Hierna kreeg iedereen een prijs en een oorkonde en niet te vergeten een foldertje.

Hierbij wil ik ook iedereen bedanken die deze keer mee gewerkt heeft om het kindertafeltennisfeest te houden. Dit zijn Catherine, Petra, Marijn, Mazyar en Micha.

In Februari is er een kindertafeltennisfeest voor Rijswijk en ik hoop dat dan dat de zelfde groep mee wil werken om het kindertafeltennisfeest te regelen.

Ronald