Het jaaroverzicht van de vereniging door Ronald

Na ongeveer 140 berichten, komt hier het laatste bericht van 2009. Dit stukje zal gaan over het afgelopen jaar. Als ik terugkijk dan valt het me op, de groei van het aantal jeugdleden die we dit jaar weer gemaakt hebben. Dit komt natuurlijk door de acties die we ondernomen hebben zoals kindertafeltennisfeesten, open dagen en natuurlijk het ipong scholen project.

En natuurlijk waren er ook een aantal hoogtepunten zoals de trip met 4 spelers naar Georgiƫ, het winnen van het JAWS klassement en het kampioenschap van team 6. Maar aan het einde van het jaar kregen we nog wat leuks. Want onze club telt nu 6 spelers met een A-licentie. Verder laten we ook bij de senioren door middel van Romy en Matthijs zien dat we ook daar er aan zullen komen.

We kunnen proberen om 2010 een nog beter jaar te laten worden dan dit jaar, maar dat kan alleen als jullie hier ook aan mee werken door je best te blijven doen volgend jaar. Dan kunnen we er wel van uit gaan dat het zeker net zo mooi jaar wordt als dit jaar en wie weet nog wel beter.

Rest mij nog om iedereen een leuk en gezellig oud en nieuw toe te wensen

Ronald