Hazentoernooi Pijnacker

Op 2e paasdag was er voor de 13e keer het hazentoernooi in Pijnacker. We gingen er heen met een groep van 11 spelers. In de ochtend waren er poules van 5 of 6, over diverse klassen. En de beste spelers gingen door naar het hoofdtoernooi en wie zijn dag vandaag niet had kwam in het troosttoernooi. In de halve finales kwamen de volgende spelers. In het hoofdtoernooi: Romy, Stephan, Brian.
In het troosttoernooi: Nanette, Thomas en Mazyar.
Van deze zes spelers kwamen er drie in de finale. Stephan verloor de A klasse. Meer omdat er een let was die misschien geen let had moeten zijn. Maar hierna was hij zo boos dat hij zich niet meer kon zetten om de wedstrijd te winnen.
In de C klasse troostfinale speelde Mazyar tegen Thomas en Mazyar won ook de finale, het was wel de moeilijkste wedstrijd van Mazyar die dag. Maar Thomas kon met een tweede plaats ook dik tevreden zijn. En dan denk je dat je met 6 halve finales een kans kunt maken op de verenigingsprijs. Maar dit jaar wonnen we deze prijs weer niet. Dus gaan we volgend jaar opnieuw op jacht naar die beker.

Ronald