Halverwege de competitie

De eerste 5 wedstrijden zitten er weer op en we kunnen een balans maken over hoe we er voor staan.

Jongens 1 stond tot vorige week nog eerste, maar verloor 7 – 3 van GTTC (Groningen). Maar we liggen nog op koers voor de kampioenspoule. Want op de nummer 3 hebben we een voorsprong van 4 punten en die moeten we kunnen uitbreiden.

Jongens 2 heeft de jacht geopend op het kampioenschap. Na een gesprek hebben ze besloten om voor het kampioenschap te gaan. A-Merk, die nu nog eerste staat met 1 punt voorsprong, weet dat we er aan komen.

Junioren 3 en Junioren 4 doen het goed in de eerste klasse. Met wat winstpunten blijken deze spelers redelijk mee te kunnen. Wat het meeste opvalt is de 67% van Romy en ook de overige spelers staan niet met lege handen. Dus blijf zo door gaan en de vooruitgang blijft komen.

Junioren 5 speelt in de 4e klas een leuke balletje mee er wordt gewonnen en dan weer keer verloren, maar er is een keer wel heel dik verloren. Dit kunnen jullie toch niet op je laten zitten spelers van het 5e team?

Jongens 6 is een leerteam. Hhier telt niet de stand in de poule maar de vooruitgang van elke speler en we zijn dik tevreden over de resultaten die behaald worden.

Afgelopen maandag 22 oktober was er een radio intervieuw op RTV West met Ronald. Hierin is gesproken over de club en jongens 1 over hoe het gaat met dit team. Als je naar RTV West luistert dan heb je dit kunnen horen. Zo blijven we elke keer maar bezig om onze club te promoten in de regio.
Ronald