Frühjahrturnier 2010 Bayer-Uerdingen levert oorkonden op

Met drie spelers waren we op het toernooi van Bayer Uerdingen, om mee te doen aan een internationaal toernooi. Bij de kadetten deden Tim, Sjoerd en Collin mee. Voor Collin was dit alleen maar inspelen, omdat hij pas in de middag aan zijn toernooi kon beginnen. Tim en Sjoerd lieten goed spel zien. Maar alleen Tim kwam door zijn poule heen. En haalde zo de laatste 16. In het dubbel deden ze het beter. Hier kwamen ze zelfs in de halve finale.

In de middag was het dan tijd voor Collin’s toernooi bij de mini’s (vanaf 01-01-2000). Hij speelde in de poule een aantal goede wedstrijden en hierdoor werd hij eerste in de poule. Na het winnen van wat vervolgronde’s stond hij opeens in de finale. Alleen hier was zijn tegenstander gewoon te sterk. Maar op zijn eerste internationale toernooi al gelijk in de prijzen vallen is zeer goed van hem.

In het dubbel had hij een partner die Duits was, en dus Duits sprak. Geen probleem voor Collin want die spreekt gewoon Nederlands. En dat verstaat hij toch wel?? Blijkbaar wel want in het dubbel kwamen ze tot de halve finale. br>

Ronald