Finale Meerkampen

Chantal bij de meisjes junioren
Chantal bij de meisjes junioren
Het afgelopen weekend stonden in Panningen de beste 12 spelers van Nederland tegen over elkaar
in de finale van de meerkampen.
Namens HTTV-070 dachten we eerst dat we maar met drie deelnemers aanwezig waren, maar vrijdagmiddag kwam er nog een speelster bij, die natuurlijk gelijk ja zei toen er gevraagd werd of ze mee wilde doen.

Dus Micha had het behoorlijk druk dit weekend.

Dan kort de resultaten
Bij de jongens junioren liet Sjoerd in zijn laatste toernooi als jeugdspeler zien dat hij al jaren bij de top van Nederland behoord. Maar zoals we Sjoerd kennen geeft hij graag andere spelers de mogelijkheid om op het podium te staan. Want ook in zijn 9e meerkampfinale kwam hij op de 4e plaats terecht.

Jongens Kadetten Collin begon het toernooi als favoriet voor titel, en op de eerste dag was hij gewoon te sterk voor zijn tegenstanders, op de tweede dag liep hij tegen een trainingsgenoot van de TTSD op tegen zijn eerste nederlaag. Op het einde van het toernooi stond hij nog wel op het podium, hij werd 3e

Meisjes Junioren
Jaja, daar kwam ze binnen, haar weekend kom niet meer kapot. Chantal stond voor de 1e keer in de finale
Ze genoot van elk punt wat ze maakte maar ook van elk punt wat ze tegen kreeg.
Met een 12e plaats was zij dus ook heel blij. En we kennen Chantal volgend jaar staat ze weer in de finale alleen komt ze dan voor een podium plek

Meisjes Pupillen
Dobrila behoorde bij een paar kenners wel tot een van de favorieten. Maar niet iedereen had dat gelijk door. Alleen toen de eerste dag was afgelopen. Stond ze daar gewoon boven aan de lijst met een gedeelde eerste plaats. Op de tweede dag ging ze gewoon verder met het spel wat we van haar kennen.
En ook de tegenstanders hebben dat gemerkt, want ook de beste speelster van het toernooi moesten alles geven om van Dobrila te winnen.
Maar ook Dobrila kijkt terug op een goed toernooi met een podiumplek ook zij werd 3e