Euro toernooi Rijnsoever

Bijgaand een foto van de prijswinnaars. Pepijn eerste en Wouter derde in groep 2. Chantal tweede in groep 1 (voor Chantal een achtkamp, dus geen kruisfinales). Meegedaan van steeds hoger TSB in een leuk toernooi hebben Andy, Sander, Sinan, Wouter, Pepijn en Chantal. Helaas schoot het bij Wouter in zijn rug in de vijfde set van de eerste kruis finale en mede door deze pech lukte het hem helaas net niet om de finale te bereiken. Wel heeft hij zich goed herpakt en van Sander gewonnen voor de derde plaats.

Tijdens de Euro ronde kwamen ze allemaal door de eerste ronde alleen dat was voor de meesten gelijk het eindpunt. Alleen Andy en Chantal kwamen verder moesten tegen elkaar in de derde ronde. In de euro ronde speel je met handicap en dus begon Andy met een 12-0 voorsprong na een spannende game won Chantal uiteindelijk met 21-18. Hierna zou Chantal nog de halve en daarna de finale moeten spelen. Echter de tegenstanders kozen ervoor om zich terug te trekken zodat ze niet hoefden te spelen en de helft van hun op dat moment opgebouwde prijzengeld mochten houden. Chantal won dus zonder verder te hoeven spelen de Euro ronde en daarmee haar eerste prijzengeld !

Al met al heeft Steeds Hoger het goed gedaan om met 6 deelnemers 3 prijzen te halen. Sander een vierde plaats. Sinan derde in zijn poule net een plek te laag om de kruisfinale te mogen spelen. Andy heeft ook lekker gespeeld, helaas niet voor de prijzen.

Rest nog de organiserende club Rijnsoever te bedanken voor de gezellige dag.

Ivar