Einde van het seizoen: Bowling en barbecue

Kelly kwam een tijdje geleden met het idee om als afsluiting van het seizoen iets te organiseren. Dus ging ze dit ook doen, en kwam met het volgende: eerst een uurtje bowlen en dan een bbq. Bij het bowlen bleek waarom onze spelers op tafeltennis zitten en niet op bowlen. Want de bal ging wel heel vaak in de goot Na het bowlen kwam iedereen naar de zaal voor de bbq. En hier werd het seizoen nog eens doorgenomen en kijken we met ze alle terug op een zeer gezellig en ook zeer geslaagd seizoen Omdat het zo gezellig was, met de ouders en de spelers werd het iets later als gepland, maar dat kon de pret niet drukken Dus Kelly volgend jaar mag je weer de organisatie op je nemen voor de seizoensafsluiting.

Einde seizoen.

Het einde van het seizoen komt in zicht, nog een week kan je nog komen trainen. En dan is het vakantie. Maar niet voor iedereen, want er gaan er nog een paar naar Duistland voor de Andro cup. En niet te vergeten Angelique die naar Tsjechie gaat voor het E.J.K. Wij wensen Angelique daar veel succes en wil je weten hoe ze het doet daar ? Dat kan je doen via twitter volg @ttsd2, of via de site van www.ettu.org (daar kan je ook verdere informatie vinden).

Maar ook het nieuwe seizoen staat al weer voor de deur. Want op maandag 26 augustus gaan we weer van start, maar daar krijgt iedereen in de vakantie nog bericht over.

Ronald