Eerste ronde jeugd meerkampen

Vandaag waren ook de voorronde’s van de meerkampen van de jeugd. Er werd gespeeld in een nieuwe opzet, wat niet echt een goede keuze was Want het werd zo wel een hele lange dag. En sommige spelers moesten wel 10 wedstrijden spelen vandaag.

Hoe zijn de uitslagen die tot nu toe bekend zijn bij mij. Bij FVT speelden de jongens junioren. In de eerste ronde kwam Wouter er niet door heen, Sander, Charlie en Jan haalden de tweede ronde. Voor Sander was het het eindstation van de meerkampen dit jaar, Jan daar van is nu nog niet bekend of hij door is. Maar wat ik wel gehoord heb is het Charlie gelukt om de 1/4 finale te halen.

Bij Alexandria speelde Chantal en via Facebook hoorden we dat Chantal zonder problemen door is gekomen.

Dan de laatste zaal waar gespeeld werd dat was Docos, hier deden de kadetten een poging om door te komen naar de kwartfinale. In de eerste ronde kwamen de meesten al in actie. Jozef werd er op onderling resultaat uitgespeeld, Andy kwam ook niet verder dan de 1e ronde. Quico die het leuk vindt om wedstrijden te spelen, kwam in een tussenronde. En Dylan wist zich gelijk te plaatsen voor de tweede ronde.

Dan het vervolg van het toernooi, rond 11.00 uur kwamen Pieter en Pepijn binnen gelopen want die moesten er om 12.00 uur zijn. Maar omdat het toernooi niet echt goed liep, kwamen ze pas rond 14.30 uur voor de eerste keer achter de tafel voor hun wedstrijd in de tweede ronde. Dit terwel Quico zich nog in het zweet stond te werken in de tussenronde, even later rond 15.30 werd bekend dat ook Quico zich had geplaatst voor de tweede ronde. En wist toen dat hij nog 4 wedstrijden moest gaan spelen, waarvan er een tegen Pieter.

Hoe het eindresultaat er uit ziet is bij mij niet helemaal bekend, maar wat is wel zeker weet is dat Dylan en Pepijn 2e zijn geworden in hun 2e ronde en Pieter op een 3e plaats is gekomen. Quico die na zijn 10e wedstrijd van de dag klaar was, heeft toen maar het licht uit gedaan.

Wie zitten er in de kwartfinale van de meerkampen?

Angeliqiue
Bonnie
Debbie
Dobrila
Chantal

Sjoerd
Max
Nolan
Collin
Arjan
Elwin
Charlie
en dan nog Dylan en Pepijn die als een van de beste nummers 2 mogelijk nog een extra plekje krijgt.

Dus met zo’n 12 tot 14 spelers straks naar Almere in december.

Ronald