Eerste competitiedag

Zaterdag begon de voorjaarscompetitie weer.
We begonnen deze keer met thuiswedstrijden, in de ochtend speelde er maar 1 team, dit omdat team 5 nog vrij was deze week. Maar team 3 Mayzar, Collin en ( Nanette ) zouden het opnemen tegen Scyedam. Maar zo 10 minuten voor aanvang van de wedstrijd bleek dat Nanette nog in dromenland was. En zodoende werd Charlie gebeld om mee te spelen. In een goede wedstrijd gingen de meeste punten naar de tegenstander. Hierbij viel wel op dat zij ook de punten wel verdienden door net iets meer strijd te leveren dan ons team. Volgende week speelt het team tegen SVN en wie weet kunnen ze daar net zo veel strijd laten zien, als ze nu van deze tegenstander hebben gezien.

De middag wedstrijden
Het 4e speelde ook met een invaller, doordat Pieter en Sinan niet aanwezig konden zijn. Danny heeft heel goed zijn best gedaan, alleen komt hij in deze klasse nog wel iets te kort. Maar zeer goed gespeeld. Chantal en Charlie deden gewoon wat van hun verwacht wordt dit seizoen. de tegenstanders met lege handen achter laten. Want ze wonnen alle twee hun wedstrijden.

Team 2 heeft een verandering ondergaan. Want Romy is uit het team gegaan en Jeremie neemt haar plaats nu in. In zijn eerste wedstrijd als landelijke speler liet hij zien dat hij goed vooruit gaat. Hij verloor wel zijn eerste wedstrijd, maar dat was in vijven. Later de middag zou hij toeslaan, en dat deed hij ook. Hij pakte zijn eerste wedstrijd dit seizoen. Met Benjamin en Tim samen werd de overwinning dus binnen gehaald.

Team 1 speelt in de kampioenspoule en na het vertrek van Twan en Eric werd de doelstelling bij gesteld. Het is nu proberen zoveel mogelijk punten bij elkaar te spelen. En dan zien we wel waar we staan. Stephan liet vandaag zien dat hij slimmer is gaan spelen, en won hierdoor ook twee van de drie wedstrijden. Joel voegde daar nog een puntje aan toe, maar hij had er eigenlijk nog wel een wedstrijd meer mogen winnen. En dan het debuut van Romy in de kampioenspoule, in de eerste wedstrijd zag je dat ze wel mee kon, maar haar basistempo lager ligt dan de tegenstanders, dus hierdoor verloor ze haar eerste wedstrijd. In de tweede wedstrijd kon ze gewoon lekker vrij spelen en haalde zelfs nog een game binnen. Maar de derde wedstrijd van de dag moest haar wedstrijd zijn. En ze heeft haar kans gehad. Alleen in de vijfde game verloor ze met 11 – 9 . Op zich niet slecht, alleen jammer van de twee keer dat je dan fout serveert in de vijfde game.

de resultaten
team 1 – assen:— 3 – 7
team 2 – hoonhorst:— 6 – 4
team 3 – scyedam:— 2 – 8
team 4 – hbm taveri:— 7 – 3

Ronald