Een aantal winnaars in het Rijnsoever Euro toernooi

Het nieuwe jaar is nog maar pas 2 dagen oud, of we zijn al weer op pad voor een toernooi. En aan het begin van elk nieuwjaar is dat natuurlijk het Euro toernooi georganisserd door de vereniging Rijnsoever in Katwijk. Voor ons waren er 6 spelers die wel wat geld wilden verdienen en dus meededen. Helaas kwam een speler in de finale net iets te kort om 40 euro te verdienen. Want Tim speelde in de finale en kwam goed terug van een 16 – 0 achterstand. Alleen lukte het hem net niet want zijn tegenstander won met 21 – 19 dus die was de gelukkigste vandaag.

Maar er werd natuurlijk ook een gewoon toernooi gespeeld, en hoe ging het daar?

In de ochtend waren er poules en voor de meesten was het weer even inkomen, na een kleine vakantie. Maar na twee, drie wedstrijden was iedereen weer op stoom en lieten ze zien dat ze van 2010 een mooi jaar willen maken. In de Pupillen A/B poule haalde Collin de halve finale, dit gebeurde niet zonder slag of stoot. Want in de poule werd er een echte strijd geleverd met Karel. Die door Karel in vijven gewonnen werd. Maar doordat Karel tegen andere speler onderuitging stond Collin toch in de halve finale. in de andere Pupillen A/B poule liet Pieter zien dat hij nog een beetje op gang moest komen, want af en toe was het heel goed, en dan weer even wat minder. Hierdoor kwam hij net niet in de halve finale. In de poule van 3e / 4e klasse had Mazyar zich voorgenomen om 2010 zijn jaar te laten worden. Want hij bleef maar winnen en winnen, en haalde zo de eerste plaats. Een zeer goed begin dus.

In de poule voor de 2e klassers was Thomas aanwezig. En we kennen Thomas nu al een tijdje op de site als de spelers die veel bekers wint. Maar op elke beker staat vaak een twee van tweede plaats. En ook nu was dit weer het geval.

In de poule van 1e klas / promotie klasse liet Tim zien waarom dit zijn laatste Euro toernooi is. Want als hij straks landelijk speelt mag je niet meer aan het Euro toernooi meedoen. Elke wedstrijd werd gewonnen en hier en daar werd er zelfs een game met groot verschil binnen gehaald. Dus zoals de wedstrijdleiding al aangaf bij de prijsuitreiking bleek Tim de terechte winnaar van het Euro toernooi.

Ronald

De poule winnaar van het Euro toernooi: Mayzar

foto Peter