Dylan wint opstaptoernooi Overschie

Vandaag zondag 30-10-2011 gingen Sander, Dylan en Andy naar Overschie voor een toernooi. We waren de eerste, want Sander is altijd bang dat die te laat komt ( hahahahaha), maakt niet uit hoor Sander lekker gretig !!! Het was de eerste keer dat Overschie een toernooi organiseerde maar de opkomst was niet echt waar ze op gehoopt hadden, uiteindelijk waren er maar 13 spelers. Toch hadden ze een hele leuke oplossing er werden 2 poules gemaakt waar gekeken werd naar de sterke spelers en de wat mindere.

Sander zat in een poule en Dylan en Andy bij elkaar in de andere poule. Sander die in zijn poule lekker stond te slaan, hij verloor maar 1 partij dus door naar de sterke poule. Andy was ook lekker bezig en verloor ook maar 1 partij tegen Dylan dus ook door super hoor! Dylan was ook lekker op dreef en verloor zelfs geen wedstrijd in de eerste poule dus ook door naar de sterke poule. Dus STH/TSB was goed bezig in Overschie met 100% door naar de finales.

De finale poule bestond uit de 5 sterkste spelers van de ochtend, dus de Boys wisten dat het nu wat minder makkelijk zou gaan dan de wedstrijden in de ochtend. Sander wist er 3 te winnen van de 5 wedstrijden in de finale poule, Andy won 2 partijen van de 5. Dylan had het zwaar tegen een speler van de Salamanders kwam ook met 1-0 achter maar toen ging het weer lopen bij Dylan en won ook knap met 3-1. De wedstrijd tegen Sander is altijd een gevecht, heel serieus en ook met een hoop lol en humor. Sander maakte het Dylan dan ook heel lastig en zorgde er ook voor dat Dylan tot het uiterste moest gaan om de winst naar zich toe te trekken. Dylan moest nog 1 wedstrijd spelen en hij wist dat als hij die won kon hij wel eens met een beker weg gaan. Hij moest tegen een lastige speler die hij in de ochtend ook was tegen gekomen. Maar hij wist dat hij kon winnen van hem en dat gebeurde dan ook vrij gemakkelijk. Dylan die heel het toernooi geen wedstrijd had verloren ging dan ook met de eerste prijs naar huis. Sander en Andy waren samen 3e geworden. Dus met 3 medailles en een beker naar Den Haag is toch een mooi resultaat. Ik heb weer genoten van jullie “SUPER ” gefeliciteerd alle 3. !!!!!!

Hans