Dordrecht open

Op zaterdag gingen we al heel vroeg naar Dordrecht met een groep spelers voor het laatste toernooi in het jawsklassement. Het toernooi was ingedeeld in een aantal groepen en zo begonnen groep 5 en 6 =l om 9 uur. Zo was er ook een nieuw gezicht te zien want Robin speelde vandaag zijn eerste toernooi. Op zich speelde iedereen goed, alleen was de tegenstand wel sterk. Dus kon alleen Mayzar van zich laten spreken door met een 3e plaats naar huis te gaan en dus weer een beker voor hem. Verder kwam Ike in de halve finale maar verloor die helaas. De overige spelers kwamen dit keer niet ver.

And the winnaars are …. Op de Dordrecht open was er ook nog iets anders, namelijk de prijs uitreiking van het Jaws klassement en de Super Prestige. Door dat we met 11 deelnemers hier waren kon de eerste plaats ons niet meer ontgaan. Alleen was het nu wachten op de prijsuitreiking. En omdat het vrij druk was op de Dord open werd het allemaal wat later, maar dat maakte niet uit. Dus rond 20.00 uur werden we de winnaar van het jaws klassement 2008 – 2009 en hebben we 500 euro verdiend!

Maar er was nog een prijs de super prestige en ook hierin deed Marijn goed mee. Hij kon alleen vandaag niet aanwezig zijn omdat hij de Rabo open speelde. Van dit toernooi kan je het verslag zo lezen.

Dus was stand-in Thomas gebleven om Marijn ze prijs in ontvangst te nemen. En dat was maar goed ook want landelijk b speler Marijn van Winkelen werd winnaar van de superprestige en won een beker maar voor hem was de 50 euro die hij ook won belangrijker.
Ronald