De thuiswedstrijden van 24 januari

Op 24 januari begon de competitie weer. Een aantal spelers maakten hun debuut in de competitie. Hieronder kun je lezen hoe dat vandaag ging.

Het zesde team (Pupillen C) speelde een mooie 5 – 5 tegen Avanti. Collin won drie wedstrijden en speelde goed. Pieter kwam tot twee maal winst. Carlo won vandaag niets en ook het dubbel Emiel en Carlo kon niet tot winst komen. Het vijfde team speelt nu Pupillen B. Chantal en Thomas kennen we al. Maar nieuw in dit team is Charley. Hij liet gelijk zien mee te kunnen met de andere twee in dit team. Ze wonnen er allemaal twee en zo werd het een 6 – 4 winst tegen Doing.

Het vierde komt uit in de 5e klasse. En ook hierin zitten spelers die hun debuut maakten vandaag. Want alleen Yvo had al eerder competitie gespeeld. Met Raoul en Ike kwam het team tot 5 punten tegen Rijnsoever. Yvo en Ike wonnen elk 1, het dubbel Raoul en Ike was ook goed voor de winst en Raoul won er in zijn enkel zelfs twee wedstrijden.

Ons derde team zijn oude rotten in de competitie. Brian, Mazyar en vandaag met hulp van Thomas. Ze kwamen ze tot een 9 – 1 winst. Er wordt al gezegd in de wandelgangen dat het team voor het kampioenschap gaat.

Team twee is weer terug in de eerste klasse en wilde tegen SVN wel laten zien, waarom ze terug zijn. Want met een 6 – 4 winst ga je goed van start. Nanette won er 1, Jeremie won er 2 Benjamin won er 3.

Voor het eerste jeugd team begint de competitie pas op 7 februari.

Ronald