De oliebol van het jaar-toernooi

Op zaterdag 29 december stond er nog een klein intern toernooitje op het programma>
Met als doel integratie tussen de jeugd en senioren. Dit toernooi werd door Stephen Gan en Kelly Ratsma georganiseerd, en het toernooi bleek in de smaak te vallen. Of kwam dit door de lekkere oliebollen die op de bar stonden?

De landelijke jeugdspelers mochten het opnemen tegen de senioren, in twee achtkampen werd er al hier en daar behoorlijk strijd geleverd Maar ook de senioren kwamen met hun trucjes voor de dag, om op die manier niet onder te hoeven doen voor de jeugd. Na de achtkampen die overgens in een best of 3 werden gespeeld ( we moesten ook aan onze senioren denken ), wass het nog niet voorbij, er kwamen nog vervolg ronde’s in een k.o. systeem. In de halve finale wist alleen Stephen Gan de eer hoog te houden voor de senioren, want voor de rest stonden er alleen maar junioren te spelen. Dit waren Angelique, Max en Nolan.

Max wist in een goede halve finale Nolan te verslaan. En wat Stephen ” de goochelaar ” ook uit zijn batje toverde, Angelique had op elke bal een antwoord En kwam op die manier ook in de finale.

In de finale wisten Max en Angelique de toeschouwers met leuke rally’s en goed spel te vermaken. En Max wist het toernooi zelfs te winnen en mag zich nu Oliebol 2012 noemen. Met een leuke prijs ging Max weer terug naar huis, om gelijk in de keuken aan de slag te gaan om te kijken of hij al Oliebollen kan maken. En gezien zijn naam en de naam van de Oliebollen-mix kan het met Koopman niet mis gaan.

Ronald