De najaarscompetitie is halverwege

Team 2 speelde vandaag tegen een favoriet voor het kampioenschap in de landelijk B klasse. Namelijk tegen Huizen. Maar de spelers van Huizen moesten hier en daar wel alle zeilen bijzetten om de punten binnen te slepen. Want er werd door Romy, Benjamin en Tim behoorlijk tegenstand geboden. Waarbij de strijd hier en daar soms net tot het randje ging. Maar ook af en toe er een klein beetje overheen. Maar als je na bijna 4 uur spelen klaar bent en het blijkt dat je maar 1 punt heb is het wel zuur.

Maar jullie laten zien dat je het elk team moeilijk kan maken. Nu zorgen dat er alleen in de tweede helft meer punten binnen komen.

Hoe deden de teams het?
team 1 – shot 7 – 3
team 2 – huizen 1 – 9
team 3 – play fair 5 – 5
team 4 – play fair 1 – 9
team 5 – hbm 6 – 4
team 6 – scylla 4 – 6

Nu zijn de teams al op de helft van de competitie dus laten we eens kijken hoe de teams er voor staan en wat er nog mogelijk is in de tweede helft.

Team 1 staat op de 2e plaats, welke recht geeft op de kampioenspoule. Maar ze zijn er nog niet want de nummer 3 staat wel op 11 punten achterstand. Maar er kunnen nog gekke dingen gebeuren. Dus team 1 blijf opletten.

Team 2 staat op plaats 4 het gat met de nummers 1,2,3 is al behoorlijk, maar het team gaat proberen om toch nog een aantal punten in te lopen. En wie weet zit plaats 3 er dan nog wel in.

Team 3 staat ook op plaats 4. Het is jammer dat de eerste twee wedstrijden de mist in gingen. Anders hadden ze mogelijk wat hoger gestaan. Nu maar laten zien dat de het volhouden hoe ze de laatste drie wedstrijden gespeeld hebben.

Team 4 staat op plaats 5. In dit team is het wel belangrijk dat Charlie mee doet. Want met hem in het team er bij staat er opeens een andere team. Zonder hem hebben Ike, Robin en Ronald het wel moeilijk af en toe om de punten binnen te halen.

Team 5 staat nu op plaats 3. Maar onder leiding van Chantal proberen Pieter, Karel en Sinan toch in de tweede helft een plaats te stijgen en op plaats twee te komen. Kampioen worden lijkt heel moelijk, dit omdat Ilac gewoon net iets beter is als de rest. Maar je weet maar nooit.

Team 6 staat pas op 4 wedstrijden en staat op plaats 5. In dit team speelt iedereen leuk mee en hebben ze alle 5 al wat wedstrijden gewonnen. En zeker als je voor de eerste keer competite speelt is het gewoon leuk om af en toe te winnen en dan weer net te verliezen. In de tweede helft gaat dit team heus wel laten zien hoe goed ze zijn door de tegenstanders gewoon af en toe te verslaan.

Ronald